VANLIGA FRÅGOR – Apoteketpotensmedel

Vanliga frågor om onlineapotek

 • NÄR KAN JAG BESTÄLLA FRÅN ONLINE-APOTEKET?

  Den goda nyheten är att onlinebeställningar kan göras när det passar dig. Det är kunden som bestämmer när han har tid att läsa om mediciner och göra ett köp. Vi förstår att inställning av specifika apotekstider begränsar en potentiell patient, och vi vill ge en möjlighet till varje person med problem som besöker vår webbplats.

  Därför kan du köpa läkemedel på ett onlineapotek 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det bör dock komma ihåg att beställningar behandlas inom 1-3 dagar beroende på ordervolymen.

  På icke-arbetsdagar och helgdagar behandlar inte apoteket beställningar.

 • Vad ska jag göra om en del av min beställning saknas eller medicinen inte är vad jag beställde?

  I händelse av att du får produkter som du inte beställde eller tar slut på ett läkemedel är naturligtvis det viktigaste att inte vara nervös och rapportera detta via e-post till vårt kundtjänstkontor. Vi kommer att försöka göra vårt bästa för att lösa situationen snabbt och effektivt.

 • Vad ska jag göra om mitt paket kommer skadat?

  Om förpackningen är skadad ska den kontrolleras på kuriren och en skaderapport ska upprättas om produkterna skadas. Man måste komma ihåg att även om vi glömmer att skriva ner ett sådant dokument kommer klagomålet fortfarande att behandlas. Endast ett oöppnat paket kan klagas, så kontrollera paketen i kurirens närvaro, eftersom apoteket annars inte ansvarar för skadade varor, även om kuriren inte har hanterat det ordentligt.

 • Får jag ett meddelande om slutförandet av mina inköp?

  Ja självklart. Vi erbjuder också våra kunder denna tjänst.

  Detta är information om beställningens status. Ett meddelande med information om var paketet finns kan skickas till en mobiltelefon eller e-post. Det beror bara på köparens preferenser.

 • Hur länge måste jag vänta på de beställda produkterna?

  Vi döljer inte att fraktens hastighet är vår prioritet. Vi är väl medvetna om att ingen gillar att vänta länge, särskilt på droger som är utformade för att förbättra klientens sexliv. Vi fullföljer beställningar på 1-3 dagar, men du måste ta hänsyn till att denna övre gräns bara är en sådan säkerhet, eftersom frakt oftast sker så snabbt som möjligt.

  Maximal leveranstid för läkemedel är 21 dagar. Denna tid är också kraftigt överdriven och ges endast i händelse av en mängd order eller oförutsedda slumpmässiga händelser.

 • Hur mycket ska jag betala för leveranskostnaderna och vilka leveransformer kan jag välja?

  All information om leveranskostnader och tillgängliga fraktmetoder (post, kurir, paketskåp etc.) finns på fliken ”Frakt och leverans”.

 • Kan jag ändra leveransmetod?

  Ja, du kan ändra leveransadressen så länge beställningen inte längre behandlas. Detta kan kontrolleras på apotekets webbplats eller genom att skriva ett e-postmeddelande till oss.

  Om en dyrare leveransmetod väljs måste kunden betala skillnaden. Om han ändrar leveransmetoden till en billigare återbetalar vi skillnaden i beloppet.

  Vi ber dock om försiktiga och tankeväckande inköp och valet av leveransmetod. Vi kan naturligtvis ändra leveransen till en viss punkt, men detta förvirrar vårt arbetssystem, vilket i extrema fall kan leda till obehagliga situationer som förseningar och misstag.

 • Kan jag ändra leveransadressen till en annan adress än den som angetts vid registrering / första beställning?

  Ja, du kan ändra din leveransadress så länge vi inte har gjort några ytterligare inköp eller om beställningen inte redan behandlas. Detta kan enkelt och snabbt kontrolleras och ändras i ditt registrerade konto på vår apotekswebbplats.

 • Kan jag avbryta min beställning och när?

  Du kan avbryta en beställning så länge den inte har markerats som ”Beställning pågår”. Om inköpen ännu inte är packade kan du avbryta beställningen på butikens webbplats genom att skicka ett e-postmeddelande till oss.

 • När och hur ska jag betala för de produkter jag har beställt?

  Du kan betala för medicin med MasterCard-, Visa- och AmericanExpress-kort, beroende på vilket alternativ som är bekvämare för kunden. Vid betalning via banköverföring överför kunden pengarna från sitt konto till apotekets konto vid beställningen. Vi skickar läkemedel så snart betalningen krediteras vårt konto. Det finns också ett andra alternativ, som också diskuteras i punkt 13. Kunden kan skicka en skannad överföringsbekräftelse till elas-adressen till wlasnaapteka.com-apoteket, som finns på transaktionssidan. Denna lösning påskyndar orderuppfyllelsen.