Villkor – Apoteketpotensmedel

Hur man beställer online

Det finns många webbplatser som har olika typer du kan beställa på, men de flesta använder en så kallad kundvagnsmetod där kunderna hittar sina produkter, lägger dem i en digital kundvagn, betalar och får sina varor skickade till dem. I den här artikeln hjälper vi dig genom beställningsprocessen på vårt onlineapotek, eftersom det kan variera något från vad du är van vid om du handlar i andra onlinebutiker.

Läkemedel är något annat än elektronik eller leksaker för barn, så var inte förvånad över att metoden vi använder är lite annorlunda. Läs vidare för att se hur du kan beställa läkemedel från oss.

Användarkonto och vårt beställningssystem

För att kunna beställa produkter från oss är det inte nödvändigt att behöva skapa eller skapa ett personligt konto hos oss. Du kan bara välja vad du vill köpa, lägga det i din kundvagn och sedan betala ut. Men för att få chansen att få lukrativa rabatter lönar det sig definitivt att registrera ett personligt konto hos oss.

När det gäller beställning är detta super enkelt, och du kommer vidare i den här artikeln att få massor av support som gör att ditt första köp blir så smärtfritt som möjligt.

Avbokning och ångerrätt

Det är vanligt med en ångerrätt på två veckor (14 dagar) där du får tillbaka alla pengar du spenderade på produkten, frakt och eventuella avgifter. Detta gäller bara om föremålet fortfarande är förseglat. Du kommer inte att kunna få tillbaka dina pengar om din artikel eller produkt öppnas på något sätt. Objekt som går ut snabbt kommer inte heller att kunna returneras med ångerrätten, helt enkelt för att produkten inte längre kan säljas för oss.

Du kan också avbryta din beställning innan den skickas ut eller efter att den har skickats till dig. Om du lyckas avbryta innan vi skickar ut beställningen kommer du inte att få några avgifter. Om du avbeställer efter att det har skickats ut kommer du att få fraktavgiften, men pengarna kommer att returneras för artikeln.

Betalningsmetoder

Betalningsmetoderna varierar från apotek till onlineapotek, men en av de saker som alla har gemensamt är att det är möjligt att använda Visa och MasterCard. Många låter dig också använda PayPal, men detta är inte standard. Hos oss kan du använda alla kreditkort som Visa och Master.

Det är inte möjligt att använda e-plånböcker, som Skrill och Neteller, eller kuponger som PaySafeCard, eftersom detta kommer att göra det svårt för produktretur.

Ordningen

För att beställa från oss hittar du helt enkelt den artikel du är intresserad av och lägger till den i din digitala kundvagn. Om du behöver något som kräver ett recept (elektroniskt recept) måste detta läggas till när du placerar läkemedelsföremålet i din digitala kundvagn. Efter detta måste du fylla i dina personuppgifter, namn, adress, telefonnummer och e-post om du är en ny kund. Om du är en återkommande kund kan du logga in på ditt konto. Välj sedan betalningsmetod och slutför din betalning. Du får då en orderbekräftelse på din e-post och ett spårningsnummer så att du alltid vet var ditt paket är innan det äntligen hamnar på din dörrkarm.