Leverans – Apoteketpotensmedel

FRAKT OCH LEVERANS

VAR KAN JAG BESTÄLLA LÄKEMEDEL?

Det finns praktiskt taget inga begränsningar i denna fråga. Oavsett om du bor i staden eller på landsbygden, kommer kuriren att nå dig.

Hur betalar jag för produkterna och deras leverans?

Du kan betala för transport av läkemedel från vårt apotek via banköverföring med MasterCard- och Visa-kort. Dessa är mycket bekväma betalningsmetoder.

När kan jag förvänta mig leverans av droger?

Att göra en beställning på apotekets webbplats är mycket intuitivt och enkelt. Vi försöker också tillfredsställa våra kunder när det gäller leveranshastighet. Genomförandet av beställningar för läkemedel tar från 1 till 3 dagar. Vanligtvis tar denna process 24 timmar, men vi tillhandahåller också en övre gräns för säkerhet. Vi föredrar att dubbelkontrollera allt så att kunden är 100% nöjd.

Beroende på vald leveransmetod kan paketet levereras inom högst 21 dagar från beställningen. Kurirer informerar kunden om att de kommer att följa med paketet för att ordna ett lämpligt datum för ankomst av sändningen eller bekräfta att den person till vilken de transporterar paketet är hemma.

Vad är fraktkostnaderna?

Det är verkligen en individuell fråga, som beror på förpackningens mått och vikt. Naturligtvis kan du titta på storlek och viktintervall på enskilda kurirföretag, men du behöver inte göra det. Efter att ha lagt till läkemedel i vagnen beräknar apoteket fraktkostnaden för oss beroende på kuriren vi har valt.

Garanterad kundnöjdhet!

Vi fokuserar inte bara på utmärkt kontakt med kunden utan också på att slutföra beställningen. Om kurirföretaget eller polska posten övervakar, vänligen svara omedelbart och meddela oss via e-post.

Vi svarar gärna på alla frågor du har angående frakt och leverans.

Leverans beror på vilken leveransmetod du väljer.

EU-prioritet:

Leveranstid: END 10/2019

Överföringstid till skandinaviska länder 4 till 14 arbetsdagar.

Pris 210 kr (högst 200 200 bord)

DHL-meddelanden:

Leveranstid: END 10/2019

Omkopplingstid i skandinaviska länder 2-8 arbetsdagar

Pris 360 kr (max 250 tabletter)